Mura din Exaktvilla – inspiration

Publicerad 2017-11-22

Att bygga ett eget hus från grunden och få det precis som man själv önskar är en dröm för många. Det sker kanske bara en gång i livet och då är det naturligtvis viktigt att det blir ett välbyggt och hållbart hus med ett jämnt och behagligt inomhusklimat. Med Finjas Mursystem Exakt får du just detta, det vill säga ett välisolerat hus med värmelagrande egenskaper, vilket ger väsentligt minskade uppvärmningskostnader då valet av byggmaterial medför en betydligt mycket lägre energiförbrukning.

Finja har tagit fram ett förslag som beskriver hur en murad och putsad Exaktvilla kan byggas. Beskrivningen innehåller allt du behöver veta och införskaffa, från grund till färdigt hus.

Vad inspirerar dig?
När du bygger ett eget hus ställs du inför många val och möjligheter. En murad och putsad konstruktion innebär stor flexibilitet och frihet, bland annat vad gäller fönster- och dörröppningar men även husets placering på tomten. Passa också på att planera trädgården och skapa ett riktigt personligt hem. Fundera på vad du önskar; trädgårdsmur, uteplats, grill, förråd, garage eller något helt annat. Det är du som väljer och bestämmer!

– Vårt innovativa Mursystem Exakt ger en murningsupplevelse utöver det vanliga och arbetet blir enklare, snabbare och effektivare. Villa Exakt är ett stabilt hus, byggt i en modern konstruktion som är både brandsäker och okänslig för fukt. Det förblir dessutom nästintill underhållsfritt och kommer att vara till glädje för ett antal generationer, säger Veronica Jensen på Finja.

Villa Exakt 1
Villa Exakt 2
Villa Exakt 3
Villa Exakt 4
Produkten har lagts till i inköpslistan