Finja Betongs nya golvsortiment nu i butik

Publicerad 2020-04-14

Nu hittar ni hela vårt nya och tekniskt optimerade golvsortiment ute i bygghandeln. Samtliga golvprodukter i sortimentet tål tillskjutande fukt, är vattenskadestabila samt fungerar väl tillsammans med golvvärme. Det gör att man aldrig behöver tveka i sitt produktval utan kan vara säker på att få en produkt som möter höga krav.

De nya förpackningarna med förklarande symboler går precis som tidigare golvförpackningar i färgen rött. Symbolerna ger kunderna vägledning i sitt val och gör det lätt att välja rätt golvprodukt till sitt projekt. Med vår digitala produktväljare kan man få ytterligare hjälp att hitta rätt produkt och mängdberäkna specifika projekt.

Genom att minska storleken på säcken från 25 till 20 kilo förbättras även ergonomin och arbetsmiljön för kunder och tillsammans med våra återförsäljare ser vi till att kunna förse marknaden med produkter som möter framtidens höjda krav på golvprodukter.

I oktober 2019 presenterade vi ett helt nytt sortiment av golvprodukter. Därefter har produkterna kontinuerligt levererats ut till våra återförsäljare runt om i landet.

Finja Betongs nya golvsäckar.jpg