​Finja Betong lanserar e-learning

Publicerad 2020-04-23

Fördelarna med digital utbildning är många. Framförallt är det flexibelt och effektivt. Finja Betong lanserar idag digitala utbildningar för avtalskunder. Målet är att kunderna ska lära känna Finjas produkter, och i sin tur kunna informera om produkterna på ett tryggt och kvalitetsmässigt sätt.

Vi har länge erbjudit utbildningar, fast på plats hos kund eller i våra utbildningslokaler. De digitala utbildningarna kommer nu att komplettera vår traditionella utbildningsform och förenkla för våra kunder att bygga på medarbetares kompetens. Utbildningen kan enkelt genom en dator, surfplatta eller mobil utföras när det passar den enskilda medarbetaren. Kursen kan också utföras flera gånger om och användas som kunskapsbank. 

Kursutbudet lanseras idag inom ett produktområde och finns tillgängligt i den nya Kundportalen. På sikt kommer vi att erbjuda digitala utbildningar inom alla våra produktområden. Utbildningsmaterialet innehåller bland annat enkät kring förkunskaper, rörliga arbetsanvisningar och ett kunskapsprov. Efter avklarad kurs får deltagaren ett intyg som bevisar att man genomgått utbildningen.

– Våra utbildningar finns till för att våra kunder ska kunna använda och informera om våra produkter på ett bra sätt. Att nu kunna erbjuda digitala utbildningar som ännu ett verktyg känns riktigt spännande och som ett naturligt steg i Finjas ambition att utvecklas med våra kunder, säger Bengt Widstrand, VD, Finja Betong. 

Finja Betong lanserar e-learning.jpg