Lokaler

Konferens

Betongens Hus har fyra olika former av konferenslokaler att erbjuda, där den största kan ta upptill 100 personer i biosittning och den minsta sex personer. All den senaste tekniska utrustningen med både ljud, bild och ljus finns tillgänglig i samtliga lokaler. Trådlös internetuppkoppling som förenklar kontakterna med yttervärlden under pauserna.

Om det är möjligt lånar vi gärna ut Betongens Hus på dagtid för utbildningar inom byggbranschen. Vi önskar ingen ersättning för att ni lånar Betongens Hus, men ser gärna att ni sätter in 200 kr/person till Barncancerfonden i vårt namn som ett “tack för lånet”. Pengarna sätts in på Barncancerfondens plusgiro 90 20 90 - 0.

Läs gärna mer om deras verksamhet på www.barncancerfonden.se

Betongens-hus-konferenser.jpg

Utbildningslokal

I källaren finns en modern utbildningslokal där vi anordnar betongkurser med praktiska övningar. Man ges möjlighet att prova olika produkter och tekniker, allt från murning, putsning, gjutning till golvspackling. Vi har all lämplig maskinutrustning på plats. Lokalen tar upp till 16 personer.

 

Hur bokar jag

För att boka ett möte, en konferens eller en visning på Betongens Hus tar du kontakt med din personliga Finja-representant. Tala om hur många ni är, vad ni vill göra och om ni vill ha något ätbart. En bokningsbekräftelse skickas till er i god tid innan bokad aktivitet. Vi har även en representant på plats som hjälper er under er vistelse hos oss.

 

Hur hittar jag?

Finjagatan 39, Hässleholm

 

Betongens krog

I direkt anslutning till Betongens Hus har vi Betongens Krog som tar 60 sittande matgäster. Vid soliga dagar finns även möjlighet att sitta utomhus. Krogen stod klar våren 2003, byggnaden är en kopia utav forna dagars packhus och orangeri som då fanns på området.

För tillfället är inte krogen öppen för allmänheten.