Köpvillkor

 • Angivna priser gäller fritt enligt angivet lagerställe, exkl moms. (frakt tillkommer)
 • Leveranstid: Beställning före kl. 12.00 med leverans till södra- och mellansverige lossas generellt dag 2 mellan 07.00-16.00. Övriga Sverige leveranstid 3-5 arbetsdagar. I kassan kan kund ange ett önskat senare datum för leverans då det önskas. 
 • Angivna vikter är ungefärliga och kan variera, verklig fraktvikt framgår av frakt/följesedel.
 • Eventuell transportförsening vid utkört gods av anlitad fraktfirma är utanför Finjas kontroll och ersätts enligt fraktförarens leveransbestämmelser.
 • I övrigt gäller allmänna bestämmelser för inköp av byggmaterial ABM 07 om inget annat avtalats.

Innan någon produkt används är det nödvändigt att ta del av informationen i produktbladet och andra dokument som gäller för produktens egenskaper och användande. Finja uppdaterar dessa dokument löpande och det är endast de dokument som återfinns på Finjas hemsida som innehåller aktuell information.

Tillägg försäljningsvillkor per produktområde

 • Golvavjämning: Levererat material återtages ej.
 • Plattsättningsprodukter / Fix & Fog: 
  • Levererat material återtages ej.
  • Finjas ersättningsskyldighet gäller inte fel hänförligt till kulör eller kulörförändringar utan begränsar sig till produkternas tekniska egenskaper.

 

1. Allmänt

I denna text avses med begreppet ”kund”, en juridisk person / näringsidkare som utför beställningen i webbshopen.

När kunden har lagt en beställning skapas ett köpeavtal mellan kunden och Finja Betong AB. Genom att lägga en beställning i webbshopen på finja.se accepterar kunden dessa köpvillkor. Kunden accepterar också att säljaren behandlar kundens uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

2. Beställning

En beställningsbekräftelse skickas från finja.se till den e-postadress kunden angett i beställningen. Därefter läggs kundens order och en orderbekräftelse skickas med detaljerad information om leveransen.

3. Leverans

De beställda varorna levereras direkt från Finja Betongs lager. Kunden uppmanas att ingående undersöka beställda produkter. Mottagningskontroll ska göras av vid leverans, eventuella skador och leveransavvikelser ska noteras på fraktsedel före signering. Läs mer om våra leveransvillkor

4. Garantier

Regler för garantier är desamma som om produkten hade köpts av Finja Betongs återförsäljare direkt i butik. Garantitiden för produkter beställda av näringsidkare uppgår till 1 år. Garanti lämnas inte vid handhavandefel av produkten.

5. Betalning

De priser som presenteras på finja.se gäller för beställningen. Priserna är exklusive mervärdesskatt och betalning sker genom Klarna med något av de betalningsalternativ som Klarna kan erbjuda.

6. Reklamation

Reklamation av felaktig vara ska ske utan dröjsmål efter att kunden har mottagit varan.

7. Se även Finja Betongs integritetspolicy

Integritetspolicy

Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Detta innebär att vi kan komma att dela dina personuppgifter såsom kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna när kassan laddas, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.