Jobba hos oss

 • Att jobba på Finja innebär att du som anställd är en mycket viktig del i företagets fortsatta utveckling. Varje anställd ska alltid känna sig engagerad och vara delaktig för att organisationen ska uppnå sina mål. Tillsammans möter vi dagens och morgondagens inspirerande möjligheter och utmaningar tillsammans med våra kunder. För oss är självklart kunskap och färdigheter viktigt men av allra störst betydelse hos våra anställda är vilja och förmåga att omsätta detta till handling.

  Finja är ett expansivt svenskt familjeföretag som grundades 1957. Företaget har ca 800 anställda och satsar på att omsätta två miljarder kronor. Finja har ökat omsättningen med 400 % på 9 år. Företaget är välkänt inom byggbranschen och utvecklar, tillverkar och levererar betong i dess mest förädlade form. Finja finns på elva olika produktionsställen i Sverige.

  Vårt huvudkontor finns utanför Hässleholm där vi har våra största produktionsanläggningar med samtliga produktgrupper men samtidigt är vi också väl utspridda över landet med övriga produktionsanläggningar. Detta göra att vår logistik har en stor fördel för kunden.

  Våra olika affärsområden har många olika tjänster som kan ändras över tiden, här kommer en enkel sammanfattning med några exempel.

 • Finja Betong (Hässleholm, Strängnäs)

  Utvecklar, producerar, säljer och levererar en lång rad produkter till byggmaterialhandeln, exempelvis lättklinkerblock, torrbruk, golvavjämning, Iso-Fin mm. Försäljningsorganisationen med våra säljare är utspridda över landet och exempel på övriga tjänster är maskin-/processoperatör, truckförare, service personal (el/mek/svets), arbetsledare, order-/innesälj och transport/logistik.

   

  Finja Prefab (Hässleholm, Östra Grevie, Hultsfred, Borensberg, Katrineholm och Vara )

  Säljer, konstruerar, producerar och monterar väggelement och grundsystem för lantbruk, industri, bostäder och kontor. Exempel på tjänster är industri-/betongarbetare, arbetsledare, konstruktör/ritare, säljare och montagepersonal.

   

  Finja Cellplast (Hässleholm)

  Utvecklar, producerar och levererar isolering till vägg, tak, golv och källare och olika grundsystem med tillhörande kantelement. Exempel på arbeten är processoperatör, arbetsledare.

   

  Finja AB (Hässleholm)

  Är vårt moderbolag med för koncernen gemensam ekonomi- personal-, inköp- och marknadsavdelning. Exempel på tjänster är controller, redovisningsekonom, personal-/HR arbete, marknadsassistent och webbdesigner.