• Mura din Exaktvilla

  Att bygga ett eget hus från grunden och få det precis som man själv önskar är en dröm för många. Det sker kanske bara en gång i livet och då är det naturligtvis viktigt att det blir ett välbyggt och hållbart hus. Ett murat och putsat hus är just detta. Stabilt och byggt i en modern konstruktion som är både brandsäker och okänslig för fukt. Det förblir dessutom nästintill underhållsfritt och kommer att vara till glädje för ett antal generationer.

  Vårt innovativa Mursystem Exakt ger en murningsupplevelse utöver det vanliga och arbetet blir enklare, snabbare och effektivare. Med dess exakta block får du ett välisolerat hus med värmelagrande egenskaper, vilket ger betydligt lägre uppvärmningskostnader och ett jämnt och behagligt inomhusklimat. Den inbyggda isoleringen är allt du behöver för att skapa ett hem som stänger ute kylan på vintern och håller sig svalt på sommaren.

  Att bygga en villa kräver kunskap inom ett flertal hantverksområden. Den här broschyren beskriver tillvägagångssättet på ett övergripande sätt och kan med fördel ligga till grund för såväl eget byggande som för ett uppdrag till en byggentreprenör.

  Byggs villan enligt denna beskrivning är boarean 134 m². Detta är dock endast ett förslag och utformningen kan givetvis modifieras utifrån behov och önskemål.

  Här hittar du inspirationsbroschyren.

  Här hittar du ritningarna i A1-format.

 • Villa Exakt 1.jpg

Produkten har lagts till i inköpslistan