E-learning

 • Digitala utbildningar

  E-learning, de digitala utbildningarna, är ytterligare ett sätt att lära sig mer om vårt sortiment och kommer att komplettera våra traditonella utbildningar och kan utföras genom en dator, surfplatta eller mobil, precis när det passar den enskilda medarbetaren bäst.

  Fördelarna med digital utbildning är många. Framförallt är det flexibelt och effektivt. Målet är, som med de traditionella utbildningarna, att våra kunder ska lära känna Finjas produkter, och i sin tur kunna informera om produkterna på ett tryggt och kvalitetsmässigt sätt.

  Kursutbudet finns tillgängligt i vår Kundportal där du enkelt loggar in med ditt användarnamn och ditt lösenord. Utbildningsmaterialet innehåller bland annat enkät kring förkunskaper, rörliga arbetsanvisningar och ett kunskapsprov. För att komma till vår E-learningsida behöver du logga in i Kundportalen.

  Saknar du inloggningsuppgifter? Kontaka då din Superuser, det är en av dina kollegor på företaget. Frågor & svar om inloggningsuppgifter och Superuser hittar du här.

  Logga in på kundportalen.finja.se.

  LOGGA IN

 • e-learning.jpg