Finja Skate

Finja har tagit fram ett komplett system för unika och tysta skateparker för Sveriges alla skateare. En helhetslösning där leverans & montage ingår.
 

Tysta, miljövänliga och långlivade

Finjas betongramper håller en låg ljudnivå när man åker i dem. Det gör att man kan bygga ramperna nära bostäder.

Ljudmätning vid skateboardramper i Bjärred

Skateramperna är dessutom snälla mot miljön. De ramper som har titandioxid tillsatt i betongen, bryter till och med ner luftföroreningar. Betong är ett slitstarkt material som använts i flera tusen år. En skateboardramp från Finja kan därför ge glädje i flera generationer.

Filmer

Åkare från Streetlab, en av Sveriges främsta butiker inom skateboarding, har testat våra ramper och resultatet blev stor glädje och högt betyg.

 

 

Summer session

Streetlab testar våra ramper på fabriksområdet i Finja.

 

En höstdag i Bjärehovsparken med Streetlab

Streetlab kollar in Skateparken i Bjärehovsparken


 

SkateparkerSkateparker

Med Finjas prefabricerade betongramper går det både snabbt och enkelt att skapa en skatepark, oavsett plats och miljö. Vårt koncept bygger på att utforma skateparker utifrån befintliga förutsättningar med användarnas behov och önskemål i fokus.
 

Mer än bara skate

Finjas betongramper kan användas till långt mycket mer än att åka på. Till exempel kan de på ett smidigt sätt införlivas med en redan existerande stadsmiljö och bidra till att denna förstärks. När ramperna inte används av rullande utövare av något slag fungerar de nämligen utmärkt som slitstarka utomhusmöbler som kan komma till användning i helt andra sammanhang. 

 

Kontakt

Jobbar du inom kommunen, på Fritids- eller Tekniska Förvaltningen, är du med i någon intresseförening eller är du rent av politiker och vill veta mer om Finja Skate och våra ramper? Hör då gärna av dig på telefon 010-455 20 00 eller via info@finja.se så kontaktar vi dig inom kort.

Tillbaka till toppen