ENG
frågor & svar   |    sök återförsäljare   |    lediga tjänster   |    åf-sidor   |    e-handel    |    pressrum

Är du redo för nya utmaningar?


Som ett av Sveriges största betongföretag kan Finja erbjuda spännande karriärmöjligheter på en fartfylld och omväxlande arbetsplats där kunden alltid är i fokus. Men det som är vår styrka är våra otroliga medarbetare. Från betongarbetare och montörer till säljare och konstruktörer – alla med samma höga ambitionsnivå och attityden: Vi kan, Vi vill, Vi vågar. Vill du bli en av oss? Toppen! Vi ser fram emot din ansökan. Här nedan ser du de tjänster som är lediga just nu.

Sidan uppdateras löpande så titta gärna in snart igen. Du vill väl inte missa ditt nya drömjobb?

Spontanansökan

Hittar du inte någon ledig tjänst som passar dig just nu? Skicka in en spontanansökan! Vi rekommenderar att du regelbundet kollar efter spännande tjänster ändå.

Så hanterar vi dina personuppgifter

När du skickar in en ansökan till oss registreras dina personuppgifter i vårt rekryteringssystem, och blir därmed sökbara för våra medarbetare som arbetar med rekrytering inom Finja. Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL). Genom att du skickar in dina personuppgifter i din ansökan till oss accepterar du databehandling av personuppgifter och samtycker till detta.